Search

Groepslessen bij Sportcentrum Putten

De groepslessen van Sportcentrum Putten maken je fitter en energieker! En dat met veel plezier. Ons aanbod in groepslessen is heel breed, zodat er altijd een groepsles is die bij je past, wat je doelen ook zijn.

Een oude naam in een nieuw jasje! Deze les staat al jaren op ons programma en dat is niet voor niks. Aerobics is een leuke en ook goede manier om iets te doen aan je conditie. In deze tijd van een drukke baan en stress kan aerobics een manier zijn om in beweging te blijven en je fit en gezond(er) te voelen! Aerobics betekent letterlijk 'met zuurstof'.
Wil je een leuke combinatieles doen waarbij je zowel je benen, buik en billen traint alsook je conditie? Doen dan eens mee met BBB/POWER Deze les staat het eerste halfuur geheel in het teken van drie grote spiergroepen; Buik, billen en benen. Het tweede halfuur bestaat uit Club Power. Hierin wordt het bovenlichaam of onderlichaam getraind.
Bij Body & Mind groepstrainingen Club Yoga en Pilates bij Sportcentrum Putten staat de balans tussen lichaam en geest centraal
Onze enthousiaste bootcamp-trainers verzorgen zeer gevarieerde bootcamp-workouts
Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan een goede conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek en een deskundige instructeur zorgen voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Geschikt voor alle leeftijden en elk niveau.
ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename.
Houd of breng met veel plezier je conditie op peil met groepslessen in Putten.
Kickboksen Putten: training van je spierkracht, conditie en balans waarbij sportiviteit en zelfbeheersing voorop staan. Ook kickbokstraining voor kinderen en vrouwen.
Kinderen kunnen kickbokstrainingen volgen vanaf hun 5e levensjaar.
Word krachtiger, fitter en slanker met Kracht Groepslessen Putten
Dames kickboksen is uniek bij Sportcentrum Putten
Op zoek naar Pilates in Putten? Bij Sportcentrum Putten kun je terecht voor Pilates. Je traint op verantwoorde wijze je lichaamshouding en core voor verbetering van je rompstabiliteit of core-stability. Dit doe je door diverse spiergroepen te rekken en versterken voor een evenwichtig en soepel lichaam. Daarbij ligt de focus op het korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Hierdoor ben je beter in balans, je houding verbetert snel!
Pilates Putten, je hele lichaam beter in balans
Verantwoord sporten onder goede begeleiding. Dat is Putten in Beweging, onze senioren groepsles in Putten. Putten in Beweging zorgt ervoor dat u met veel plezier fitter en sterker wordt.
De virtuele spinningles is een les van ongeveer een uur waarbij je met een virtuele coach op het tv scherm maar met goed geluid uit dezelfde muziekinstallatie als de reguliere les lekker meefietst. De les is toegankelijk voor max 4 personen zodat je heerlijk rustig en coronaproof kunt fietsen!
Volg je trainingen kickboksen bij Sportcentrum Putten en wil je wedstrijden gaan doen? Geef dit dan aan bij je kickbokstrainer.
Zomerrooster 2024
Openingstijden en groepslessen

Klik hier voor het ZOMERROOSTER OPENINGSTIJDEN en hier voor   ZOMERROOSTER GROEPSLESSEN 2024

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.
Powered by