Zoek

Sportcentrum Putten, sport is fun voor iedereen

Iedereen van jong tot oud kan lekker sporten en fit worden bij Sportcentrum Putten. Meer kracht of conditie, herstellen van een blessure of gezellig actief bezig met elkaar. Wat je doelen ook zijn, bij Sportcentrum Putten vind je altijd de sport die helemaal bij jou past.

Personal training

Snel en blijvend resultaat behaal je onder leiding van een personal trainer bij Sportcentrum Putten. Onze PT’s coachen, motiveren en enthousiasmeren!

Anytime 24/7 Fitness

Sport wanneer jij wilt. Al is het op zondagavond laat of ergens middenin de nacht. Het kan met Anytime 24/7 van Sportcentrum Putten. Uniek voor Putten en omgeving!

Body- & Mindlessen

Controle over je ademhaling, rompstabiliteit, lichaamshouding en core staan centraal tijdens de pittige lessen Club Yoga en laagdrempelige lessen Pilates voor alle leeftijden van Sportcentrum Putten.

Kickboksen

Kickboksen Putten: training van je spierkracht, conditie en balans waarbij sportiviteit en zelfbeheersing voorop staan. Ook kickbokstraining voor kinderen en vrouwen.

Groepslessen

Met plezier fitter en energieker worden! Je doet het groepslessen van sportcentrum Putten! Ons aanbod is breed, er is altijd wel een groepsles die bij je past: Ladies Only, Body & Mind, Kracht, Cardio en 60+.

Ook fitness voor 60+

Putten in Beweging is de lokale versie van het veelbekeken televisieprogramma Nederland in Beweging. Dat betekent herkenbare groepstraining voor senioren. Wij verzorgen deze training in een aparte oefenzaal. Het volume van de muziek staat laag en zo nodig kunt u stoelen gebruiken als hulpmiddel voor de balansoefeningen.

Cardio bij Sportcentrum Putten

In de cardioruimte van Sportcentrum Putten train je om af te vallen of aan je uithoudingsvermogen te werken. Hier vind je een breed aanbod van apparaten waarmee je kunt werken aan je conditie en vetverbranding: loopbanden, roeiers, summittrainers en diverse fietsen. Met deze toestellen werk je veilig en effectief aan het halen van je doelen.

Kracht bij Sportcentrum Putten

Wist je dat spiertraining een sterk onderschat hulpmiddel is om je gewicht onder controle te krijgen? Want met meer spiermassa verbrandt je lijf meer calorieën, zelfs in rust. Zonder spiertraining neemt de omvang van je spieren en je spierkracht af naarmate je ouder wordt.

Meer spieren, meer calorieën verbranden

Ben je 20 en een jaar inactief, dan verlies je gemiddeld zo’n halve kilo spieren per jaar. Op je 60e kan dit zelfs twee keer zo veel zijn. Door inactiviteit kan een persoon van twintig jaar een halve pond per jaar aan spieren verliezen. Zo kun je zo maar tientallen procenten minder calorieën verbranden. Met krachttraining in onze sportschool in Putten voorkom je krachtverlies en bouw je zelfs spiermassa op!

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Sportcentrum Putten, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.