Zoek

Sportschool Putten voor functionele training

In onze sportschool in Putten krijg je functionele training. Je traint je spieren zo dat je jouw alledaagse activiteiten makkelijker, simpeler, veiliger en effectiever kunt uitvoeren. Dat betekent meer algehele conditie, lichaamsbewustzijn en kracht in je kernspieren. Denk daarbij aan core-stability (rompstabiliteit): training van je buik-, rug- en heupspieren, het korset van spieren dat centraal staat bij vrijwel alles wat je doet.

Kundige en ervaren trainers en instructeurs

Bij onze sportschool in Putten werken uitsluitend gecertificeerde instructeurs. Zij zijn aanwezig om jou verder te helpen in de fitness, als je even hulp nodig hebt. En wil je exclusieve begeleiding tijdens het trainen? Ook dat kan. Kies dan voor onze personal training. Is kracht- en cardiotraining nieuw voor jou? Dan kan het zeer de moeite waard zijn om te beginnen met personal training. Hoe bouw je een training op? En hoe voer je elke oefening op de meest effectieve manier uit? Van je personal trainer in Putten leer je exact wat je moet doen om jouw doelen te bereiken.

ANYTIME 24/7 FITNESS PUTTEN

Dag en nacht naar de sportschool het kan in Putten en omgeving. Hiermee spelen wij in op de uitdrukkelijke wens van onze leden. Door meer thuiswerken en meer onregelmatige diensten werken verschoof de behoefte van sporters. Steeds meer mensen willen sporten als het hén uitkomt. En op die vraag spelen wij graag in met onze Anytime 24/7 abonnementen: sporten buiten reguliere openingstijden, dag en nacht, alle dagen van het jaar.

24/7 naar de fitness in Putten en omgeving!

Uniek: maak je eigen trainingsprogramma met onze Digitale Trainingsassisent

Uniek bij Sportcentrum Putten: maak zelf je eigen trainingsprogramma met onze Digitale Trainingsassistent. Dit doe je heel eenvoudig op het gebruiksvriendelijke touchscreen in onze sportschool in Putten. Hier voer je gegevens in zoals je leeftijd, geslacht, trainingservaring en je wensen en doelstellingen.

FitOut Sport App

Het trainingsprogramma dat de Digitale Trainingsassistent automatisch creëert. kun je via de QR-code downloaden in de FitOut Sport App. Deze slimme app geeft je de juiste begeleiding bij het trainen volgens jouw persoonlijke programma en het halen van je doelen. Zo zijn er de persoonlijke instructievideo’s die je precies en duidelijk uitleggen waar en hoe je een oefening moet uitvoeren. Het trainingsprogramma past zich iedere week aan op jouw vorderingen. Dankzij de adviesgewichten, feedbackmomenten, statistieken en alle andere slimme tools blijft het trainingsprogramma uitdagend en doelgericht.

Op zoek naar een sportschool in Putten voor functionele kracht- en cardiotraining?

Vraag de gratis proefweek aan en maak zo geheel vrijblijvend kennis met Sportcentrum Putten.

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Sportcentrum Putten, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.