Search

Fysio Putten: Fysiotherapie in Balans in Sportcentrum Putten

Zoek je een fysio in Putten voor fysiotherapie, revalidatie of valpreventie? Kom naar Fysiotherapie in Balans Putten, hét adres voor het behandelen en voorkomen van pijn en ongemakken aan je lichaam, spieren en gewrichten. Fysiotherapie In Balans is een kleine praktijk waar persoonlijke aandacht, een vertrouwde sfeer, flexibele openingstijden en een snel herstel voorop staan.

Gerwin Alderliesten, eigenaar en fysiotherapeut bij Fysiotherapie In Balans Putten

“Onder het motto ‘kleinschaligheid is een unieke kwaliteit’ verzorg ik fysiotherapie met direct en persoonlijk contact. Ik werk vanuit een holistische visie. Dat betekent dat ik aandacht heb voor zowel lichamelijke, psychische als sociale aspecten die een rol kunnen spelen bij de klachten. Vanuit deze visie kom ik tot een optimaal resultaat. Verder vind ik het belangrijk dat ik al mijn klanten persoonlijk ken. Dat maakt de behandelingen effectiever en zorgt ervoor dat mensen zich op hun gemak voelen. Passie voor fysiotherapie, vakmanschap en ervaring zijn de ingrediënten voor behandelingen die jou zo snel mogelijk weer op de been brengen.”

Elke behandeling begint met een intake bij fysio Putten

Elke behandeling bij Fysiotherapie in Beweging in Putten begin met een intake. Hierbij stel ik de diagnose: ik kijk niet alleen naar je klachten, maar vooral ook naar de oorzaak van je klachten. Vervolgens gaan we aan de slag om zo mogelijk je pijnklachten en ongemakken zo snel mogelijk te verminderen. Daarbij doe ik er alles aan om jou het volste vertrouwen te geven in je herstel. Het aantal behandelingen staat nooit van tevoren vast. Dat is onder meer afhankelijk van de aard en ernst van de klachten en de fysieke fitheid van je lichaam. Ik streef er altijd naar om het aantal behandelingen zo minimaal mogelijk te houden.

Uniek bij Fysiotherapie in Beweging fysio Putten:

Blood flow restriction training

Uniek in Putten en omgeving is de blood flow restriction training van Fysiotherapie in Beweging. Dit is training met beperkte bloeddoorstroming. Een opblaasbare band beperkt op een veilige manier de bloedstroom. Het lichaam reageert op deze ophoping van bloed en reageert op een natuurlijke manier. Hierdoor herstelt de balans in cellen en spieren. Spieren worden geactiveerd en het lichaam vormt nieuwe bloedvaten. Deze trainingsvorm stimuleert de aanmaak van eiwit en verbetert je uithoudingsvermogen. Dit alles maakt blood flow restriction training tot een zeer effectieve manier om te herstellen.

Ja, ik wil meer weten over Fysiotherapie

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zomerrooster 2024
Openingstijden en groepslessen

Klik hier voor het ZOMERROOSTER OPENINGSTIJDEN en hier voor   ZOMERROOSTER GROEPSLESSEN 2024

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.
Powered by