Search

24/7 Fitness in Putten

Sport wanneer jij wilt. Al is het op zondagavond laat of ergens middenin de nacht. Werk je onregelmatige diensten? Of vind je het gewoon leuker om op een moment te sporten of fitnessen dat het niet zo druk is? Kies dan voor een van onze Anytime 24/7 abonnementen. Je kunt dan terecht in zowel onze fitnesszalen voor kracht en cardio als in onze dojo, de vechtsportruimte waar je aan de slag kunt met zaktrainingen.

Anytime 24/7 Fitness Putten

Dag en nacht naar de sportschool het kan in Putten en omgeving. Hiermee spelen wij in op de uitdrukkelijke wens van onze leden. Door meer thuiswerken en meer onregelmatige diensten werken verschoof de behoefte van sporters. Steeds meer mensen willen sporten als het hén uitkomt. En op die vraag spelen wij graag in met onze Anytime 24/7 abonnementen: sporten buiten reguliere openingstijden, dag en nacht, alle dagen van het jaar.

24/7 naar de fitness in Putten en omgeving!

Hoe werkt Anytime 24/7 fitness?

Heb je een Anytime 24/7 abonnement, dan krijg je een digitale sleutel voor toegang tot onze fitness. De lampen gaan vanzelf aan en er is uitgebreid cameratoezicht. Er is tijdens de extra openingstijden geen personeel aanwezig. Wel is er een speciale noodknop voor een alarm. Gaat dit alarm af, dan staan wij in een mum van tijd op de stoep.

Sportcentrum Putten biedt speciale 60+ Fitness uren
In ons fitnesscentrum vind je kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor kracht- en cardiotrainingen

Vraag hier je gratis proefweek aan.

Wil je gebruik maken van een gratis proefweek bij Sportcentrum Putten, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​

"*" geeft vereiste velden aan

Neem je iemand mee?*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Zomerrooster 2024
Openingstijden en groepslessen

Klik hier voor het ZOMERROOSTER OPENINGSTIJDEN en hier voor   ZOMERROOSTER GROEPSLESSEN 2024

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.
Powered by