Zoek

sporten

Introtekst sportaanbod
Sportcentrum Putten biedt speciale 60+ Fitness uren
Een oude naam in een nieuw jasje! Deze les staat al jaren op ons programma en dat is niet voor niks. Aerobics is een leuke en ook goede manier om iets te doen aan je conditie. In deze tijd van een drukke baan en stress kan aerobics een manier zijn om in beweging te blijven en je fit en gezond(er) te voelen! Aerobics betekent letterlijk 'met zuurstof'.
Wil je een leuke combinatieles doen waarbij je zowel je benen, buik en billen traint alsook je conditie? Doen dan eens mee met BBB/POWER Deze les staat het eerste halfuur geheel in het teken van drie grote spiergroepen; Buik, billen en benen. Het tweede halfuur bestaat uit Club Power. Hierin wordt het bovenlichaam of onderlichaam getraind.
Bij Body & Mind groepstrainingen Club Yoga en Pilates bij Sportcentrum Putten staat de balans tussen lichaam en geest centraal
Onze enthousiaste bootcamp-trainers verzorgen zeer gevarieerde bootcamp-workouts
Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan een goede conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek en een deskundige instructeur zorgen voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute. Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Geschikt voor alle leeftijden en elk niveau.
ClubPower is de snelste manier om fit te raken, een strakker lichaam te krijgen en je vetten te verbranden. Het is een spierverstevigende groepsles met gewichten. Alle belangrijke spiergroepen worden getraind. Door de vele herhalingen en het relatief lage gewicht waarmee je traint is er geen kans op een enorme spiertoename.
Houd of breng met veel plezier je conditie op peil met groepslessen in Putten.
In ons fitnesscentrum vind je kwalitatief hoogwaardige apparatuur voor kracht- en cardiotrainingen

Judo Putten

Judo is een erg leuke sport en vooral voor de jeugd zeer belangrijk bij het ontwikkelen van een goede motoriek!  Dit wordt bij de jongste jeugd spelenderwijs aangeleerd, er wordt tijdens een les dan ook veel bewogen.
Kickboksen Putten: training van je spierkracht, conditie en balans waarbij sportiviteit en zelfbeheersing voorop staan. Ook kickbokstraining voor kinderen en vrouwen.
Kinderen kunnen kickbokstrainingen volgen vanaf hun 5e levensjaar.
Word krachtiger, fitter en slanker met Kracht Groepslessen Putten
Dames kickboksen is uniek bij Sportcentrum Putten
Op zoek naar Pilates in Putten? Bij Sportcentrum Putten kun je terecht voor Pilates. Je traint op verantwoorde wijze je lichaamshouding en core voor verbetering van je rompstabiliteit of core-stability. Dit doe je door diverse spiergroepen te rekken en versterken voor een evenwichtig en soepel lichaam. Daarbij ligt de focus op het korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Hierdoor ben je beter in balans, je houding verbetert snel!
Pilates Putten, je hele lichaam beter in balans
Verantwoord sporten onder goede begeleiding. Dat is Putten in Beweging, onze senioren groepsles in Putten. Putten in Beweging zorgt ervoor dat u met veel plezier fitter en sterker wordt.
De virtuele spinningles is een les van ongeveer een uur waarbij je met een virtuele coach op het tv scherm maar met goed geluid uit dezelfde muziekinstallatie als de reguliere les lekker meefietst. De les is toegankelijk voor max 4 personen zodat je heerlijk rustig en coronaproof kunt fietsen!
Volg je trainingen kickboksen bij Sportcentrum Putten en wil je wedstrijden gaan doen? Geef dit dan aan bij je kickbokstrainer.

Overige tekst onder de opsomming van het sportaanbod