Search

Pilates

Pilates in Putten voor meer rompstabiliteit

Op zoek naar Pilates in Putten? Bij Sportcentrum Putten kun je terecht voor Pilates. Je traint op verantwoorde wijze je lichaamshouding en core voor verbetering van je rompstabiliteit of core-stability. Dit doe je door diverse spiergroepen te rekken en versterken voor een evenwichtig en soepel lichaam. Daarbij ligt de focus op het korset van spieren rondom je rug, buik en bekken. Hierdoor ben je beter in balans, je houding verbetert snel!

Pilates Putten, je hele lichaam beter in balans

Pilates in Putten, ook uitermate geschikt voor senioren

Pilates in Sportcentrum Putten is een zeer laagdrempelige groepsles. Dat maakt de training geschikt voor iedereen: mannen en vrouwen van alle leeftijden. Je traint de lichaamsbalans, wat vooral op wat oudere leeftijd de kans op valpartijen aanzienlijk kleiner maakt.

Meer balans, minder valpartijen

Vallen is juist onder zestigplussers een belangrijke oorzaak van diverse, vaak langdurige fysieke problemen. Denk bijvoorbeeld eens aan een gebroken heup, waardoor je voor langere tijd uit de running raakt. Hierdoor lever je veel kracht, conditie en soepelheid in. En die bouw je zeker op wat hogere leeftijd niet zo snel weer op. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Pilates helpt daarbij.

Waarom kies je voor  Pilates?

  • effectief tegen rugklachten
  • je zit lekkerder in je vel
  • vermindert stress
  • strakkere billen
  • een plattere buik
  • krachtiger benen

Lijkt  Pilates  in Putten jou wel wat? En wil je het eens geheel gratis en vrijblijvend proberen? Meld je nu aan voor de gratis en geheel vrijblijvende proefweek van Sportcentrum Putten.

Zomerrooster 2024
Openingstijden en groepslessen

Klik hier voor het ZOMERROOSTER OPENINGSTIJDEN en hier voor   ZOMERROOSTER GROEPSLESSEN 2024

No, thank you. I do not want.
100% secure your website.
Powered by