Zoek

Effectief afvallen in Putten met voedingsconsulent Shirley!

Wil je effectief en blijvend afvallen in Putten? En zoek je daarbij professionele hulp? Kom naar voedingsconsulent Shirley van Sportcentrum Putten. Zij weet als geen ander: gezond afslanken is effectief afslanken. Geen crashdiëten met ijzeren disciplines en ingewikkelde recepten. Nee, met voedingsconsulent Shirley kies je voor een gezonde, leuke lifestyle met gewoon lekker eten, waarbij je jezelf niks lekkers hoeft te ontzeggen.

‘Dat geweldige gevoel dat ik zelf heb ervaren, gun ik iedereen’

“Op het gebied van afslanken ben ik ervaringsdeskundige. Jarenlang leefde ik ongezonder dan ik dacht. Ik was niet eens veel te zwaar, maar had wel een veel te hoog vetpercentage. Ook had ik weinig puf en energie. Daarom wilde fitter worden en blijven. Daarom ging ik heel veel leren over voeding, afvallen, aankomen, training en alle bijbehorende mentale & fysieke processen. Nu ben ik sterker en fitter dan ooit. Ik heb volledige controle over mijn voeding. Ik eet elke dag de lekkerste dingen en kan meer eten dan ooit zonder aan te komen. En die kennis die mij zo veel verder heeft geholpen deel ik graag met jou. Wat ik je leer? Dat jij de controle hebt over je eigen leven. Het leven overkomt je niet, jij hebt zelf de regie! Dat geweldige gevoel wat ik heb ervaren, gun ik iedereen. Wil jij dit ook? Ik help je graag verder!”

Voedingsconsulent Shirley

Afslanken met de voedingsconsulent in Putten

Ook jij kunt slank worden en toch elke dag lekker eten. Geen crashdieet en hongergevoel, maar veelzijdig, voldoende en lekker eten! Heb je misschien al heel veel geprobeerd? En is er niks wat echt werkt? Dan klinkt dit misschien te mooi om waar te zijn. En het is niet eens bijzonder ingewikkeld, je moet alleen even weten hoe het werkt. Als voedingsconsulent kies ik voor een net iets andere aanpak dan een diëtist. Bij die aanpak neem ik je bij de hand. Samen wandelen we stap voor stap op weg naar slank, fit en energiek leven. Op alles wat ik je leer, kun je de rest van je leven terugvallen.

Aankomen met de voedingsconsulent in Putten

Ben je slank of zelfs te mager? Ook dan heb je een serieus gewichtsprobleem. Veel mensen zien dat misschien niet zo. Uit ervaring weten wij zelfs dat dit beeld veel mensen weerhoudt van hulp zoeken. Misschien ging je zelfs al naar de diëtist, maar werkte dat ook niet. Geef de moed niet op, het gaat tenslotte wel om jouw gezondheid. Als voedingsconsulent weet ik hoe serieus jouw probleem is. En ik weet ook hoe je hiermee op een gezonde, verantwoorde en effectieve manier mee aan de slag kunt. Je elke dag volproppen met calorierijk, ongezond eten is niet de oplossing. Ik neem je graag bij de hand om samen op weg te gaan naar een gezond gewicht, waarbij jij je lekker energiek en gezond voelt.

Wil jij effectief, gezond en verantwoord afslanken of aankomen? Op weg naar een fit en energiek leven?

Ik wil graag meer informatie ontvangen over afvallen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Neem je iemand mee?(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.