Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Spin & Core

HEADER_SPIN_EN_CORE

Spin & Core is onze nieuwste les waarbij wij 2 populaire trainingsvormen hebben samengevoegd!

Conditie: 4
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 3
Coördinatie: 1
Lenigheid: 1

Wat is Spin & Core?

Spin & Core is een efficiente workout om op een snelle én verantwoorde manier je conditie te verbeteren en je kernspieren te trainen zodat buik, billen en rug strakker en sterker worden. Fuctioneel trainen staat centraal in deze les. Samen trainen, focus op de Core en een hoge intensiteit zorgen voor een snel effect.

 

Is Spin & Core iets voor mij?

Deze les is geschikt voor iedereen: van jong tot oud. Het versterken van je Core brengt je lichaam mooi in shape. Dat is mooi, maar het doet veel meer voor je! Je bevordert ook je balans en voorkomt blessures. Zo verbeter je in één workout je lichamelijke conditie en gezondheid.

 

Hoe ziet een Spin & Core les eruit?

De les begint met 30 minuten fietsen op een spinningfiets, dit is het eerste deel van de les. In het core gedeelte worden de spieren uit het centrum van het lichaam (de Core) getraind en train je de buik, billen en rug intensief. Spin & Core is een uitdagende les, waarbij doorzettingsvermogen nodig is. Omdat de lessen in groepsverband worden gegeven en er snel resultaat is, blijf je gemotiveerd om te trainen!


Terug

Spin & Core
Dinsdag - 18 februari:

20:00 uur (11)