Zoek

Verdedigingssporten

Bij Sportcentrum Putten geven wij les in 2 populaire verdedigingssporten, Judo en Kickboksen. In ons Sportcentrum te Putten wordt er sportief en gedisciplineerd getraind, het gaat hier om contactsporten dus respect voor en plezier met je trainingsmaatjes is erg belangrijk.

Wij vinden het belangrijk dat je een goede basis opbouwt dus alle technieken worden uitgebreid uitgelegd en er is veel aandacht voor veiligheid bij zowel het judo als het kickboksen. Judo bieden wij alleen aan voor de jeugd tot 19 jaar, kickboksen zowel voor jeugd als volwassenen. Je mag altijd 2x gratis met een proefles meedoen, vul hiervoor met ons voor een gratis afspraak voor een gratis proeftraining!

Judo

Judo is een erg leuke sport en vooral voor de jeugd zeer belangrijk bij het ontwikkelen van een goede motoriek!  Dit wordt bij de jongste jeugd spelenderwijs aangeleerd, er wordt tijdens een les dan ook veel bewogen. Doordat de leerlingen veel nieuwe bewegingservaringen ontdekken wordt het reactie- en het coördinatievermogen ook bevorderd. Ook krijgt de judoka meer zelfvertrouwen. Tijdens het judo wordt ook veel arbeid verricht. Je kracht, snelheid, balans, coördinatie en uithoudingsvermogen worden positief ontwikkeld in het judo. Ook speelt tactiek bij deze sport een grote rol. Judo is een sport, maar ook een spel. Leerlingen mogen bij ons altijd 2 gratis proeflessen doen zodat je zeker weet of de sporte echt iets voor ze is.

Judo Putten

Judo is een erg leuke sport en vooral voor de jeugd zeer belangrijk bij het ontwikkelen van een goede motoriek!  Dit wordt bij de jongste jeugd spelenderwijs aangeleerd, er wordt tijdens een les dan ook veel bewogen.
Kickboksen Putten: training van je spierkracht, conditie en balans waarbij sportiviteit en zelfbeheersing voorop staan. Ook kickbokstraining voor kinderen en vrouwen.
Kinderen kunnen kickbokstrainingen volgen vanaf hun 5e levensjaar.
Dames kickboksen is uniek bij Sportcentrum Putten
Volg je trainingen kickboksen bij Sportcentrum Putten en wil je wedstrijden gaan doen? Geef dit dan aan bij je kickbokstrainer.