Zoek

Kickboksen in Putten

Bij kickboksen staan beheersing en sportiviteit voorop. Trainingen kickboksen in Putten zijn daarom gericht op het verbeteren van spierkracht, uithoudingsvermogen en het leren van diverse kickbokstechnieken, zowel voor beginners als gevorderden.

Waarom kies je voor kickboksen in Putten?

Kickboksen is technisch gezien een van de meest uitdagende sporten die er bestaat. Op elk niveau – van beginner tot gevorderde – kun je je doorontwikkelen tot een betere kickbokser. Kickboksen verbetert je conditie, mentale weerbaarheid, kracht, techniek en lenigheid. Al onze kickbokstrainingen vinden plaats onder leiding van gecertificeerde instructeurs.

Wat train je bij kickbokstrainingen?

Kickboksen is net als schaken, je moet voortdurend anticiperen op het gedrag van je tegenstander. Om te winnen maak je bovendien gebruik van de zwakke plekken van je tegenstander. Die moet je met sparren dus kunnen analyseren. En vervolgens moet je beschikken over de techniek om op de beste manier te reageren. Om van jou een betere en completere kickboks(t)er te maken, laten we jou trainen op heel veel verschillende stoot- en traptechnieken. Voor iedereen die dat wil is er aan het eind van de kickbokstraining de mogelijkheid om even te sparren. Hierbij mag je alleen stoten en trappen op het lichaam en de benen gebruiken.

Kinderen kunnen kickbokstrainingen volgen vanaf hun 5e levensjaar.
Dames kickboksen is uniek bij Sportcentrum Putten
Volg je trainingen kickboksen bij Sportcentrum Putten en wil je wedstrijden gaan doen? Geef dit dan aan bij je kickbokstrainer.