Clubjoy Fiesta
Clubjoy Fiesta is een simpele en heel aanstekelijke dans workout met moves uit verscheidene latin dansstijlen. Een perfecte training om vet te verbranden, strakkere spieren te krijgen en je conditie te verbeteren. Dat sporten een feest kan zijn, bewijst Clubjoy Fiesta.

Clubjoy Fiesta is voor iedereen die al swingend een volledige workout wil. Vanwege de laagdrempeligheid is Clubjoy Fiesta geschikt voor iedereen: jong, oud, man, vrouw, kortom iedereen die van een feestje houdt.

De muziek bepaalt de sfeer tijdens de Clubjoy Fiesta les. De opzwepende beats zorgen ervoor dat je lekker mee wilt dansen. Iedere week oefen je met de verschillende moves totdat je deze onder knie hebt. Zo wordt de intensiteit steeds hoger. Iedereen heeft plezier en daardoor heb je niet in de gaten dat je effectief werkt aan je lichaam. Vol nieuwe energie ga je weer naar huis.

Voorbeelden van de positieve effecten;

Veel impact op buik, billen, benen
Vetverbranding
Boost met positieve energie
Laagdrempelig

Deze les wordt gegeven in onze virtuele zaal, de les wordt op een vast tijdstip gegeven (zie lesrooster) of is wanneer de zaal in de ochtend of middag niet gebruikt wordt zelf op te starten op onze virtual player. Deze wordt dan op een scherm van maar liefst 3 meter breed geprojecteerd.

februari 3 @ 12:10
12:10 — 13:10 (1h)