Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.

Kickboksen voor de jeugd

Bij sportcentrum Putten

Wij bieden meerdere lesuren aan voor de jeugd, er kan al gebokst worden vanaf 5 jaar. In de les worden de kinderen gekoppeld aan een leeftijdsgenoot zodat zij altijd veilig met kinderen van hun eigen leeftijd kunnen sporten. Zo is het niveau meer gelijk én kunnen ze met elkaar en van elkaar leren. Ieder jeugdlid krijgt van ons bij het aangaan van het lidmaatschap een mooi t-shirt cadeau! Ben je er al van overtuigd dat kickboksen wat voor jou is? Chat dan met ons voor een afspraak voor een gratis proeftraining.
Wat leer je?
Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining. Kinderen worden hiermee op allerlei manieren gestimuleerd. Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is contact op het hoofd tot 15 jaar niet toegestaan! Ben je enthousiast over het kickboksen en wil je graag verder hiermee, dan kun je ook na 16 jaar gewoon verder trainen. Wij doen vaak mee met instaptoernooien voor de jeugd dus dan kan je lekker sparren met kinderen van andere sportscholen om je skills te testen.
Meld je aan voor een proefles
Denk jij dat je kickboksen wel ziet zitten? Kom eens langs en train een keer een gratis proefles mee. Je zult zien dat er een nieuwe wereld van immens sportplezier voor je open gaat! Wil je liever eerst nog wat meer informatie, neem dan contact met ons op via de chat.

Vraag nu een gratis weekpas aan!
Ga terug