Lesrooster
Sport wanneer jij wilt, € 39,95 per maand.

Kickboksen voor dames

Bij Sportcentrum Putten

Uniek bij sportcentrum Putten een damesgroep kickboksen! Geen zin om tussen bezwete kerels te staan? Wil je op een leuke manier afvallen en/of leniger worden? Dan is deze groepsles iets voor jou! De lessen zijn lekker afwisselend, met veel aandacht voor techniek, conditie en aan het eind van de les kun je zelf kiezen of je wilt sparren of niet. Deze trainingen zijn onder andere gericht op de BBB zones, conditieverbetering en lenigheid. De lesopbouw bestaat uit een warming-up, kickboks technieken, conditie/buikspier-oefeningen, en een cooling down. De groep is laagdrempelig om in te stappen en er heerst een relaxte sfeer onderling.

Wat trek ik aan?
Er gelden geen directe kledingvoorschriften behalve dat het kleding moet zijn waar je makkelijk in kunt bewegen. je kan 2 gratis proeflessen volgen waarbij je spullen kunt lenen. daarna heb je nodig;
- Handschoenen
- Scheenbeschermers
- Bandages
- Bitje
Uiteraard behoef je dit alles niet direct voor de eerate les aan te schaffen. Je mag namelijk de handschoenen en scheenbeschermers 2x lenen. Nadat de les je is bevallen, en je wilt je inschrijven wordt wel geacht dat je deze zo snel mogelijk aanschaft.

Vraag nu een gratis weekpas aan!
Ga terug