Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Kickboxen jeugd

06e2919b-e430-413f-930e-2bb4d3d88acc

Conditie: 4
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 4
Coördinatie: 4
Lenigheid: 4

Kickboksen voor de jeugd

Wij bieden meerdere lesuren aan voor de kinderen, er kan al gebokst worden vanaf 5 jaar. Kijk op ons lesrooster voor de actuele lestijden.

In de les worden de kinderen gekoppeld aan een leeftijdsgenootje zodat zij  altijd veilig met kinderen van hun eigen leeftijd kunnen sporten. Zo is het niveau meer gelijk én kunnen ze met elkaar en van elkaar leren.

Kickboksen voor de jeugd: wat leer je?

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Tijdens de trainingen van kickboksen voor de jeugd is hard contact op het hoofd niet toegestaan!

Ben je enthousiast over het kickboksen en wil je graag verder hiermee, dan kun je ook na n16 jaar natuurlijk gewoon verder trainen bij ons. Ook is het vanaf 16 jaar mogelijk om wedstrijden te doen.

Jeugd kickboksen: proefles en aanmelden

Denk jij dat je kickboksen wel ziet zitten? Kom eens langs en train een keer een gratis proefles mee. Je zult zien dat er een nieuwe wereld van immens sportplezier voor je open gaat!

Ben je er al van overtuigd dat kickboksen wat voor jou is? Meld je dan hier aan voor onze kickbokstrainingen voor de jeugd.

Wil je liever nog eerst meer informatie: neem contact met ons op.

Terug

Kickboxen jeugd
woensdag - 19 februari:

16:00 uur (20)