Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Big Bag Conditie

kick_it

BIG BAG conditietraining is de manier om in vorm te komen én te blijven! Iedereen kan op zijn/haar eigen tempo en intensiteit werken.

Conditie: 4
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 4
Coördinatie: 4
Lenigheid: 2


Wat doet Big Bag conditietraining?

Met onze Big bag conditietraining verbrandt je enorm veel calorieën zonder dat je het door hebt. Elke deelnemer heeft het hierover. Je krijgt meer energie en voelt je lekkerder.
Door middel van de impact op de Big Bag, verstevig je het hele lichaam. Zowel buik, billen, bovenlichaam en benen.
Big Bag training is een geweldige manier om stress te ontladen. Al je negatieve energie kan eruit en je voelt je weer fris.

De ultieme workout!

Big Bag training is plezier, samenwerken, lachen en uit je dak gaan! Je kunt al je negatieve energie en stress lekker botvieren op de Big Bag. De lessen hebben een hoog verslavingsgevaar. Je maakt boks- en traptechnieken op een Big Bag (grote zak die aan het plafond hangt)
Je werkt veel samen en motiveert elkaar, er wordt echter op geen enkel moment met een sparringpartner gewerkt. Je wordt gemotiveerd door de lekkere muziek, maar je hoeft niet op het ritme van de muziek te werken als je dat niet wilt. Dit is een van de redenen dat er ook veel heren aan Big Bag training meedoen. Iedereen kan meedoen en op zijn of haar eigen niveau en tempo werken.

Daarnaast leer je ook echt iets, de speciaal opgeleide instructeurs corrigeren je persoonlijk op techniek en veiligheid.


Terug

Big Bag Conditie
Dinsdag - 18 februari:

20:15 uur (10)