Lid worden
Hoge-Eng Oost 30
3882 TN Putten

0341 - 35 74 42
info@sportcentrumputten.nl

Buikspierkwartier

BUIKSPIERKWARTIER_HEADER

Het Buikspierkwartier is een workout, waarbij je in groepsverband traint met de  juiste oefeningen voor een strakke buik en sterke core!

Conditie: 0
Spierkracht: 1
Vetverbranding: 2
Coördinatie: 0
Lenigheid: 0

Buikspierkwartier

Het Buikspierkwartier is een gratis fitnessworkout waarbij je in groepsverband in een aparte ruimte traint met de juiste oefeningen voor een strakke buik en sterke core. Want droom jij, zoals zo velen, van een strakke buik of sixpack? Dan is alleen cardiotraining vaak niet genoeg. Het geheim voor de perfecte mid-sectie is een combinatie van de juiste voeding, cardio én buikspieroefeningen.

Bij het trainen van de buikspieren wordt vaak vergeten dat deze uit maar liefst 6 verschillende spieren bestaan. Voor een strakke buik zal je deze dan ook alle 6 moeten trainen. Naast dat sterke buikspieren ervoor zorgen dat jij een mooi gevormde buik zal krijgen, helpt het je ook om lichamelijke klachten te verminderen en te voorkomen.

Een typisch Buikspierkwartier

Het Buikspierkwartier is een 15 minuten durende workout, waarbij de focus ligt op de buikspieren. Normale sit-ups en crunches belasten maar een deel van je buikspieren. Tijdens het buikspierkwartier zal je echter ál je buikspieren aanpakken. De ervaren instructeur geeft aje iedere keer de gevarieerde training en motivatie die je nodig hebt voor een super sterke en strakke core. Door regelmatig deel te nemen aan het Buikspierkwartier zal je, in combinatie met de juiste voeding en cardio, binnen de kortste tijd 'abs of steel' hebben! En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?!

Wist je dat?

Het Buikspierkwartier is één van de fitnessworkouts die voor ieder lid van Sportcentrum Putten vrij toegankelijk is. Reserveren voor het Buikspierkwartier is niet nodig. Welk abonnement je dus ook hebt, je kunt altijd gratis deelnemen!


Terug

Buikspierkwartier
maandag - 17 februari:

18:45 uur (30)

20:00 uur (30)

Dinsdag - 18 februari:

19:45 uur (30)

woensdag - 19 februari:

20:15 uur (30)

donderdag - 20 februari:

19:45 uur (30)

zondag - 23 februari:

10:30 uur (30)