ClubJoy Battle is een training bestaande uit stoot- en traptechnieken afgewisseld met rustige bewegingen, geïnspireerd op vechtsporten uit het Verre Oosten. De intensieve en effectieve lessen worden begeleid door muziek, waarbij de oosterse sfeer wordt gecombineerd met de westerse snelheid. Deze les duurt 30 minuten (x-press)
ClubJoy Battle is meer dan alleen bewegen: er wordt op zowel fysiek als mentaal vlak doelgericht getraind. De stoot- en trapoefeningen worden gemaakt op een stevig ritme, terwijl rustigere, oosterse klanken je zullen laten ontspannen. Het trainingsprogramma bestaat uit groepslessen, maar jij bepaalt je eigen doelstellingen en grenzen, waarbij je steeds het maximale uit jezelf probeert te halen.

Deze les wordt gegeven in onze virtuele zaal, de les wordt op een vast tijdstip gegeven (zie lesrooster) of is, wanneer de zaal in de ochtend of middag niet gebruikt, wordt zelf op te starten op onze virtual player. Deze wordt dan op een scherm van maar liefst 3 meter breed geprojecteerd.

februari 4 @ 09:20
09:20 — 10:20 (1h)